Психолог в Украине


Ірина Фенц - Записаться к психологу


  • Цена: 600 грн.
  • Номер телефона:
  • Адрес: Тернополь
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Ірина Фенц

Образование - Ірина Фенц
Сертифікаційний курс Psychodrama-Institut für Europa e.V. PIfE (Німеччина, Берлін) психодрама -Практика (477 годин) - 2018 р Сертифікаційний курс УСП "Психодрама з дітьми" (192 години) - 2018 р Сертифікаційний авторський курс "Робота з сім'єю в гештальт-терапії" (90 годин) - 2017 р Сертифікаційний курс Східно-Європейської Асоціації арт-терапії (Софія, Болгарія) арт-терапевт (200 годин) - 2016 р Тернопільський національний педагогічний університет ім. Володимира Гнатюка спеціальність - психолог (192 години) - 2016 р Сертифікаційний курс Школи ведучих з фінансово-економічного тренінгу по управлінню капіталом на базі гри-симулятора “Життєвий капітал” (75 годин) -2018 р.
Опыт психологической практики - Ірина Фенц
з 2018 року - проведення корпоративних коучингових та просвітніх психологічних тренінгів для педагогів з 2018 року - проведення коучингової трансформаційної гри Активація Особистого Бренду з 2018 року - проведення фінансово-економічного тренінгу по управлінню капіталом на базі гри-симулятора “Життєвий капітал” з 2018 року - робота з підлітками та дітьми 2017 рік - робота в реабілітаційному центрі з залежними людьми, співзалежних сім'ями з 2014 року - індивідуальне та групове консультування. з 2013 року - проведення тренінгів, фінансових CashFlow і психологічних трансформаційних ігор "Колесо Життя"
Используемые подходы и техники - Ірина Фенц
Аналитическая психотерапия Гештальт терапия Гуманистическая психотерапия Когнитивная психотерапия Нейролингвистическое программирование Поведенческая психотерапия Транзактный анализ Психодрама Арт-терапия
Работа с проблемами - Ірина Фенц
Відносини в групі, партнерство і конкуренція. Вирішення конфліктів. Складності в прийнятті себе. Низька самооцінка, невпевненість, самотність. Проблема вибору, досягнення цілей. Проблема мотивації, самосаботаж, прокрастинація. Проживання кризи, травм, втрати. Ресурси і потенціал особистості.
Недавно смотрели

(2) отзывы о психологе Ірина Фенц
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив



Отзыв о психологе от Евгений Колобов
Евгений Колобов Пациент
0

Все прошло хорошо, вовремя.

Отзыв о психологе от Ярослав Комиссаров
Ярослав Комиссаров Пациент
0

Мені все сподобалось, як приймав лікар, уважно вислухала мене.Буду до нього приходити іще не раз.



Услуги психологов и психотерапевтов в Запорожье