Психолог в Украине


Анна Вікторовна Гураль - Записаться к психологу


  • Цена: 600 грн.
  • Номер телефона: (067)370-00-56
  • Адрес: Львов
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Анна Вікторовна Гураль

Образование - Анна Вікторовна Гураль
У мене є середня медична та вища біологічна освіта (ЛНУ ім. Івана Франка). У рамках цієї освіти я вивчала не лише психологію, а й основи психіатрії, фізіологію, неврологію людини, психосоматичні порушення, а також етику та деонтологію. Це дозволяє розуміти, що відбувається з психікою та тілом людини у різні періоди життя та розвитку. - - - Я - сертифікована в методі Позитивної Психотерапії, як психолог-консультант. Certificate № UKR-228-2021. На даний момент продовжую навчання в методі Позитивної Психотерапії, щоб отримати спеціалізацію психотерапевта. Вивчаю Транзактний аналіз в Інституті транзактного аналізу та інтегративної психотерапії. Вивчаю сексологію в УШР. Додаткові курси та вебінари: "Типології особи за М. Пезешкіаном" Л.Москаленко, тренер Всесвітньої асоціації позитивної та транскультуральної психотерапії.
Опыт психологической практики - Анна Вікторовна Гураль
3,5 роки особистої психотерапії, що триває. Понад 200 год практики консультування. Регулярні супервізії. У рамках навчальних проектів проходжу щотижневі інтервізії підвищення майстерності консультування. Психотерапія для мене - це безпечне місце, в якому відбуваються важливі зміни, формуються справжні стосунки, у яких тебе завжди приймають і підтримують. Це найкраща інвестиція часу, сил і фінансів у моєму житті. З власного досвіду знаю, як не легко відкривати себе і формувати нову поведінку, тому готова підтримувати під час ТВОЇХ змін.
Используемые подходы и техники - Анна Вікторовна Гураль
Гуманистическая психотерапия Транзактный анализ психодинамічний диференційний аналіз мотоди Позитивної Психотерапії
Работа с проблемами - Анна Вікторовна Гураль
Я проводжу індивідуальне консультування дорослих. У час війни надаю кризове консультування. Це робота, спрямована на вихід із стану гострого стресу, а також на відновлення себе і свого життя. Я не є кризовим психотерапевтом, тож не працюю з ПТСР. Моя кваліфікація дозволяє працювати з тими категоріями людей, які потребують консультування, а не терапії. Всі ми зараз знаходимось у стані гострого стресу чи травми. Незалежно від того, наскільки сильно постраждали. Дуже важливо у найкоротший час нормалізувати свій стан. Також продовжую консультування і терапію запитів, що не пов'язані безпосередньо з війною. Запити, які примаю в роботу: ✔️ Тривога/ страх/ панічні атаки. ✔️ Апатія, самотність, пошук змісту життя, відчуття вини/сорому/образи/агресії. ✔️ Емоційна нестабільність, зриви. ✔️ Переживання горя, втрати, зради, розрив відносин. ✔️ Адаптація після переїзду/ розгубленість. ✔️ Страх близькості/стосунків/самотності. ✔️ Нерозуміння своїх емоцій і бажань. ✔️ Міжособистісні конфлікти: з партнером, колегами, керівництвом, батьками. ✔️ Емоційна залежність/ співзалежні стосунки. ✔️ Повтрювані сценарії у стосунках. ✔️ Сексуальність, незадоволеність інтимним життям. ✔️ Підтримка під час прийняття складних рішень або в період змін. ✔️ Психосоматичні прояви: постійна втома, нехватка енергії, безсоння, головні болі, повторювані стани. ✔️ Незадоволеність собою, низька самооцінка, невпевненість. ✔️ Труднощі з розумінням інших людей, емоційний інтелект. ✔️ Самопізнання. ✔️ Професійне вигорання. Працюю офлайн/ онлайн. Українська/ російська мови. 25 % з вартості консультацій - це ваш і мій внесок на потреби ЗСУ. У роботі використовую методики Транзактного аналізу і Позитивної Психотерапії.
Недавно смотрели

(4) отзывы о психологе Анна Вікторовна Гураль
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив



Отзыв о психологе от Филипп Фомичёв
Филипп Фомичёв Пациент
0

В целом, хороший и квалифицированный доктор. Меня уже несколько лет мучает страх, тревога и бессонница. После сеанса стало легче, мы детально разобрали мою проблему, наметили план дальнейшего лечения. дала мне психологическое упражнение и назначила временное лечение. После консультация вышел вдохновленный, большое спасибо!

Отзыв о психологе от Оленка
Оленка Пациент
0

Обратились к Анне, помочь нам сохранить отношения после измены партнера. Устранить постоянные конфликты в паре. Работа с Анной нам очень помогает, даёт понимание различных, ранее не разрешённых конфликтов, как с ними бороться и самое главное понимание партнера и его чувств. Анна, нам очень понравилась по многим аспектам, сеансы проходят очень легко, разбор каждой ситуации даёт понимание что делать дальше и что делать не нужно. Анна приводит очень понятные сравнительные анализы, применяет техники ролевых игр, задаёт домашние задания с дальнейшим их разбором на сеансах. Все это в целом нам очень помогает и делает нашу семью крепче.

Отзыв о психологе от Малюк
Малюк Пациент
0

Болезненное расставание и проблемы с доверием к родителям. Стала открываться родителям и перестала бояться осуждения, что помогло немного сблизиться с мамой. Решилась на то, чтобы перестать общаться с человеком, который делал мне эмоционально больно, что тоже довольно таки сильно облегчило мне жизнь . Она очень чуткая женщина и видит всегда то, что даже сам ты не замечаешь, помогает раскрыться, поддерживает и предлагает пути решения. Очень нравятся упражнения, которые мы с ней делаем - помогает прорабатывать проблему и увидеть ситуацию немного с другого ракурса.

Отзыв о психологе от Ivanka
Ivanka Пациент
0

Енергійний спеціаліст. Чудова та щира людина, яка вболіває за майбутнє підопічних та тонко відчуває їх потреби. Позитивні зміни були відчутні, їх побачили всі, хто був дотичний до підопічної фахівця. Бажання допомагати та щире ставлення. Відповідальність.



Услуги психологов и психотерапевтов во Львове