Психолог в Украине


Катерина Миколаївна Наскалова - Записаться к психологу


  • Цена: 800 грн.
  • Номер телефона: 0506534759
  • Адрес: Черновцы
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Катерина Миколаївна Наскалова

Образование - Катерина Миколаївна Наскалова
МАУП, Львів - спеціальність психолог Спільнота псигологів, що практикують гештальт підхід (СППГП)- І рівень 2013-2014 р. Спеціалізація - "Гештальт підхід в сексології і сексопатології" 2014-2015 р. (СППГП) - ІІ рівень 2014-2018 р. Сертифікований та акредитований гештальт-терапевт Львівська регіональна конференція "Гештальт - мистецтво стосунків" 2016 р. Спеціалізація - "Робота з травматичними переживаннями в гештальт-терапії" Учасниця 4-х інтенсивів МГІ 2013-2016 р. Програма розвитку психологів по роботі із вразливими групами населення (ГО Інсайт) 2018-2019 р.
Опыт психологической практики - Катерина Миколаївна Наскалова
- Індивідуальні консультації - Ведуча терапевтичних груп - Робота із парами та сім'ями - Консультації по скайпу - Робота психологом на інтенсивах та психологічних фестивалях - Проведення ворк-шопів на психологічних фестивалях
Используемые подходы и техники - Катерина Миколаївна Наскалова
Гештальт терапия
Работа с проблемами - Катерина Миколаївна Наскалова
До мене можна звертатися з такими темами: -Для того щоб впоратися зі складними переживаннями, такими як: страхи, тривога, сором, вина. - Відносини в сім'ї чи парі, допоможу знайти порозуміння або екологічно завершити стосунки, чи сепаруватися від батьків. -Також можу допомогти зі складнощами з самооцінкою, прийняти себе і бережно до себе ставитися. -Маю багаторічний досвід ведення бізнесу, тому можу бути корисною в психотерапії фінансових питань та пошуку улюбленої справи. -Завершила спеціалізацію по роботі з кризами та травмами, можу Вас почути та психологічно підтримати в складних життєвих обставинах. -Я ЛГБТ френдлі психотерапевтка, працюю з ЛГБТ людьми і парами. - Працюю з дорослими та підлітками від 15 років - Працюю як вживу у місті Чернівці, так і онлайн по скайпу та інших месенджерах.
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Катерина Миколаївна Наскалова
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив




Услуги психологов и психотерапевтов в Одессе











Услуги психологов и психотерапевтов в Черновцах