Психолог в Украине


Оксана Стадник - Записаться к психологу


  • Цена: 600 грн.
  • Номер телефона: (098)929-90-73
  • Адрес: Львов
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Оксана Стадник

Образование - Оксана Стадник
- Львівський національний університет ім. І. Франка - магістр психології (2011р.); - навчання у п'ятирічному проекті УСП “Трускавецька школа психотерапії” за напрямом "Груповий психоаналіз" (з 2017 р.) - прослухала повний курс “Пропедевтика психіатричних захворювань” від УПУ (2017 - 2020 р.); - учасниця навчального проекту «Львівський психоаналітичний інститут ментального здоров'я» за напрямком "Психоаналіз" ( з 2019 р.); Кандидат у психотерапевти. - Курс підвищення кваліфікації для практичних психологів: “Застосування пісочної терапії у роботі практичного психолога”(24 год.), “Застосування арт-терапевтичних технік у роботі практичного психолога”(20год.). - семінар «Психоаналітична психотерапія з дітьми та підлітками» Джозеф Нобель Фройд, 16 год. ( 2021 р.) Маю досвід власної психоаналітичної психотерапії (який продовжується). Працюю у співпраці з супервізиром. Є учасником закритих супервізійної і інтервіщійної груп. Постійно навчаюся і удосконалююся.
Опыт психологической практики - Оксана Стадник
- практичний психолог у ЗНЗ м. Львова (2013 - 2018р.); - приватна психологічна практика з 2013р. (консультування); - психолог-консультант у Психотерапевтичий центр "Верде" з 2019 р. (Працюю з дітьми, підлітками і дорослими); - ведуча літературно-терапевтичнї групи (2021р.); - психолог-волонтер у дитячому таборі «Простір радіти» 2021р. - приватна психотерапевтична практика з 2019р. (індивідуальна психотерапія очно та онлайн) Працюю з дітьми, підлітками і дорослими.
Используемые подходы и техники - Оксана Стадник
Психоанализ Піскотерапія
Работа с проблемами - Оксана Стадник
Пропоную допомогу: - у випадку депресії; - подолання панічних атак, тривожності, соціальної тривоги, фобій, агорафобії, ОКР; - низька самооцінка, невпевненість, сором’язливість; - у виході з кризових ситуацій (втрата роботи, розрив стосунків); - питання пошуку себе, розвитку і самореалізації. - подолання труднощів у спілкуванні; - кращення розуміння себе, своїх бажань і потреб; - питання прийняття власного тіла, незадоволення зовнішністю; - відчуття виснаженість, вигорання, важке переживання стресових ситуацій; - робота з невизначеними тілесними проявами: постійна втома, оніміння, судоми, мігрені, дивні відчуття себе і світу. Також працюю з дітьми та підлітками: низька самооцінка, невпевненість, страхи, тривожність; труднощі у спілкуванні з ровесниками і батьками. В атмосфері прийняття і розуміння разом з клієнтом шукаємо шлях подолання труднощів і досягнення душевної рівноваги.
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Оксана Стадник
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив





Услуги психологов и психотерапевтов во Львове