Психолог в Украине


Оксана Андріївна Турчин - Записаться к психологу


  • Цена: 400 грн.
  • Номер телефона: (096)803-52-77
  • Адрес: Львов
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Оксана Андріївна Турчин

Образование - Оксана Андріївна Турчин
Клінічний психолог, консультант у методі когнітивно-поведінкової терапії (КПТ) Освіта: - Психолог (бакалавр, Український Католицький Університет) (2019) - Клінічний психолог (магістр, Український Католицький Університет) (2021) - КПТ+ (базові техніки КПТ для консультування та коучингу, УІКПТ) (2021) - Когнітивно-поведінкова терапія (базовий 4-річний проект, УІКПТ) - в процесі навчання
Опыт психологической практики - Оксана Андріївна Турчин
Більше року веду власну консультативну практику, є чинним консультантом психотерапевтичного центру "Inner Surfing". Працюю під супервізією кваліфікованих фахівців Українського інституту когнітивно-поведінкової терапії (УІКПТ), є постійним учасником інтервізійних груп. Формат роботи: очно або онлайн (ZOOM, Skype)
Используемые подходы и техники - Оксана Андріївна Турчин
Когнитивная психотерапия Поведенческая психотерапия Когнитивно-поведенческая психотерапия
Работа с проблемами - Оксана Андріївна Турчин
- Діагностика, диференційна діагностика поширених розладів психічного здоров'я (депресія, тривожні розлади) - Базове консультування при депресії, простих фобіях, панічному розладі, генералізованому тривожному розладі, (з можливістю співпраці з суміжними фахівцями) - РДУГ у юнацькому та дорослому віці - Психоедукація щодо поширених розладів психічного здоров'я, підтримка осіб, чиї близькі люди зустрілись з розладом психічного здоров'я - Особисті виклики та труднощі, пов'язані з ускладненими життєвими обставинами - Труднощі адаптації (переїзд у нове місце проживання, інтеграція в новий соціальний простір, зміна місця роботи / навчання і т.д.) - Труднощі у міжособистісних стосунках - Емоційне / професійне вигорання - Прокрастинація та апатія - Розвиток асертивності та грамотне вирішення конфліктів - Низька самооцінка та невпевненість у собі - Турбота про себе та розвиток кращого стосунку з собою - Саморозвиток та самопізнання - Майндфулнес (навчання базових технік та супровід в процесі їх відпрацювання)
Недавно смотрели

(1) отзывы о психологе Оксана Андріївна Турчин
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив



Отзыв о психологе от Onau
Onau Пациент
0

Консультация прошла хорошо. Помощь предоставлена в полном объеме. Квалификация - "на ура!". Уже не первый раз посещаю врача и, в принципе, остановилась и определилась только на этом враче. В дальнейшем также буду обращаться.



Услуги психологов и психотерапевтов во Львове