Психолог в Украине


Віктор Баландін - Записаться к психологу


  • Цена: 400 грн.
  • Номер телефона: (067)899-03-62
  • Адрес: Львов
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Віктор Баландін

Образование - Віктор Баландін
Львівський національний університет ім. І. Франка. Спеціальність: психологія. Г.О. « Українське товариство Системної психотерапії»: навчальна програма «ABC короткотермінової терапії зосередженої на вирішенні BSFT» ; Навчальний проект по символодрамі, міжнародного товариства переживання образів та імагінативних методів в психотерапії і психології (МТКПО); дійсний член Г.О. « Інститут розвитку символодрами та глибинної психології"; Член Української спілки психотерапевтів (УСП).
Опыт психологической практики - Віктор Баландін
Психологічне консультування. Проведення трененгів та майстер-класів. Індивідуальна та групова психотерапія. Психотерапія пар в т.ч. у форматі два на два ( два психолога: чоловік та жінка). Психолог у Львівська комунальна психіатриічна лікарня з 2018 р. Робота з попередження домашнього насильства. Корекційні програми для осіб які вчинили насильствоу сім'ях.
Используемые подходы и техники - Віктор Баландін
Аналитическая психотерапия Поведенческая психотерапия психодинамічна психотерапія символодрамма
Работа с проблемами - Віктор Баландін
- мотивація, самооцінка та самосприйняття - кризові та тривожні стани: депресія, апатія, емоційне вигоранняї, творча і професійна криза - партнерські та сімейні відносини, пошук партнера, самотність, страх відкидання, близькості, кризи у відносинах - психосоматичні розлади - травма та втрата.
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Віктор Баландін
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив





Услуги психологов и психотерапевтов во Львове