Психолог в Украине


Світлана Олійник - Записаться к психологу


  • Цена: 600 грн.
  • Номер телефона: (050)626-88-27
  • Адрес: Ивано-Франковск
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Світлана Олійник

Образование - Світлана Олійник
ПНУ ім. В. Стефаника. Психологія, Практичний психолог (2009) Базовий курс з позитивної психотерапії, сертифікат Вісбаденської Академії Позитивної Психотерапії (2008-2009 ) Навчальний проект по тілесно-орієнтованій психотерапії. Толочко І. (2014-2015) Український Гештальт Інститут. Навчальна програма підготовки гештальт-терапевтів. «Використання арт-терапії в роботі практичного психолога та соціального педагога» (2009-2010) "Корекційна та психотерапевтична робота з сім’ями", Московський Гештальт Інститут "Загадки та ресурси Тіла і Психіки" Калашник Т. "Казкотерапія в роботі практичного психолога", Підлипна Л. "Психотерапевтичні ресурси батьківсько-дитячих стосунків". Дідковська Л.
Опыт психологической практики - Світлана Олійник
Досвід практичного консультування з 2009 року. Приватна практика. - Індивідуальні консультації. - On-line консультування (Skype). Ведуча тренінгів та майстер-класів з 2013 року (Регіональна практична конференція з арт-терапії "Арт-палітра", Практична конференція з арт-терапії «Літня Арт-школа»). Сертифікована ведуча психологічної гри про стосунки, любов і шлюб "Сила тяжіння" з 2016 року. Ведуча та співавтор психологічної групи "Тепле коло" та жіночої психологічної групи "Спа для душі". Проходжу особисту терапію. Отримую супервізію.
Используемые подходы и техники - Світлана Олійник
Гештальт терапия Позитивна психотерапія Арт-терапія
Работа с проблемами - Світлана Олійник
Стосунки у парі Сімейні конфлікти, ревнощі, зрада, розлучення Самотність, труднощі з побудовою стосунків Сепарація від батьків Невпевненість у собі, підвищена ранимість, самокритика Сором, надмірна вина перед іншими, важко сказати "ні", залежність від думки навколишніх Відчуття втрати задоволення від життя, кризи середнього віку
Другие психологи из Ивано-Франковск
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Світлана Олійник
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив




Услуги психологов и психотерапевтов в Донецке















Услуги психологов и психотерапевтов в Ивано-Франковске