Психолог в Украине


Вікторія Андріївна Піщальник - Записаться к психологу


  • Цена: 250 грн.
  • Номер телефона: (050)987-20-76
  • Адрес: Черновцы
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Вікторія Андріївна Піщальник

Мене звуть Вікторія Андріївна Піщальник, і я практикуючий психолог з великим бажанням допомогти людям. Моє освітнє підгрунтя почало формуватися в Чернівецькому національному університеті, де я закінчила спеціальність "Практична психологія" у 2014 році. Отримавши кваліфікацію магістра практичної психології, я продовжила своє навчання у проекті Товариства практикуючих психологів "Гештальт підхід" на програмі "Московський Гештальт Інститут" другого рівня.


Моя професійна практика почалася у 2013 році, коли я працювала психологом-консультантом в службі "Телефон довіри". Це дало мені можливість набути досвіду роботи з людьми, які потребують психологічної підтримки і допомоги. З 2015 року я також працюю на кафедрі психології та соціології в Буковинському державному медичному університеті, де передаю свої знання і досвід молодому поколінню психологів.


Мої професійні послуги включають психологічне консультування та проведення тематичних тренінгових груп. Я спеціалізуюся на використанні гештальт-терапії як основного підходу до роботи з клієнтами. Цей підхід дозволяє виявити та розкрити особистісні проблеми, професійні складнощі, а також займатися роботою з жіночою ідентичністю.


Я зацікавлена в тому, щоб створити сприятливу та підтримуючу атмосферу, де мої клієнти можуть відчути себе комфортно та вільно висловлювати свої емоції та думки. Моя мета полягає в тому, щоб спільно з клієнтом розвивати інсайт, зрозуміти корені проблеми та знайти шляхи до особистісного росту і психологічного благополуччя.


Я готова допомогти вам вирішити особистісні труднощі, професійні складнощі, проблеми, пов'язані з жіночістю і ідентичністю. Запрошую вас звернутися до мене для консультації, де ми разом зможемо знайти шлях до вашої особистої гармонії та здоров'я.


Образование - Вікторія Андріївна Піщальник
- у 2014 р. закінчила Чернівецький національний університет за спеціальністю "Практична психологія", здобула кваліфікацію магістра практичної психології. - з 2014 р. навчаюся в проекті Товариства практикуючих психологів "Гештальт підхід" (програма "Московський Гештальт Інститут" 2-й рівень). - пройшла курс підготовки консультантів спеціалізованої служби психологічної допомоги "Телефон довіри"
Опыт психологической практики - Вікторія Андріївна Піщальник
- працювала психологом-консультантом в службі"Телефон довіри" (2013 р.) - з 2015 р. працюю на кафедрі психології та соціології в Буковинському державному медичному університеті. - психологічне консультування, проведення тематичних тренінгових груп.
Используемые подходы и техники - Вікторія Андріївна Піщальник
Гештальт терапия
Работа с проблемами - Вікторія Андріївна Піщальник
- особистісні проблеми - професійні проблеми - жіночність - ідентичність
Недавно смотрели

(1) отзывы о психологе Вікторія Андріївна Піщальник
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив



Отзыв о психологе от Ростислав Терентьев
Ростислав Терентьев Пациент
0

Мені все сподобалось, але прийшлося очікувати цілих п'ятнадцять хвилин. Це було не зручно, адже час був розписаний. Лікар компетентна, вислухала мене, я задала питання, що мене турбували. Я задоволена роботою лікаря цілком.


Услуги психологов и психотерапевтов в Одессе











Услуги психологов и психотерапевтов в Черновцах