Психолог в Украине


Наталія-Вероніка Золотавіна - Записаться к психологу


  • Цена: 500 грн.
  • Номер телефона: +965 550 19820
  • Адрес: Львов
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Наталія-Вероніка Золотавіна

Образование - Наталія-Вероніка Золотавіна
Освіта: ЛНУ ім. І.Франка, спеціальність "Психологія", спеціалізація: бакалавр - клінічна психологія, спеціаліст - управлінська психологія. Курси та тренінги: "Використання піскової терапії в роботі практичного психолога та соціального педагога" (30 годин); Учасник групової психотерапії у напрямку "дитяча та юнацька психотерапія" (12 годин); "Асоціативні карти в психологічному консультуванні, психотерапії та тренінговій роботі" (32 години); "Кадрове діловодство та законодавсьво. Оцінка. Навччання. Розвиток. Мотивація. HR стратегія" (42 години); "Рекрутинг" (30 годин). Конференції: "Ігри дітей - забави дорослих" (8 годин); "Сучасні методи психотерапії в реабілітації" (16 годин). "Хвилинки арт-терапії та арт-педагогіки в роботі з дітьми від 1 до 7 років" (45год) "Системно-сімейна арт-терапія" (30 год) Науково-практична конференція «Арт-терапія в умовах сучасних викликів» Інтенсив "Психосоматика" від Міжнародної асоціації проективних методик (14год) Теоретико-практичний семінар "Терапія креативними мистецтвами" Ані Де Ла Пріда
Опыт психологической практики - Наталія-Вероніка Золотавіна
Початком кар'єри були 2 роки роботи шкільним психологом в Навчально-виховному комплексі "Львівський економічний ліцей". Починаючи з 2014го року маю індивідуальну практику онлайн з дорослими та підлітками, оформлена офіційно як ФОП. Займаюсь проведенням онлайн марафонів з психології, майстер-класів та конференціїй. У тому числі: Спікер Міжнародного фестивалю з дитячої психології, арт-терапії та арт-педагогіки "Арт Практик. Діти". Майстер-клас на тему "Дитячий білінгвізм. Особливості роботи" Спікер на Другій міжнародній доброчинній конференції "Ресурсний калейдоскоп практик в роботі з дітьми та дорослими". Майстер-клас на тему "Тілесність. Прийняття свого тіла та любов до себе." Являюсь співзасновницею фейсбук-групи "Дорослі діти токсичних батьків" та співзасновницею і адміном фейсбук-групи "Крила. Закрита група психологічної підтримки та самоприйняття"
Используемые подходы и техники - Наталія-Вероніка Золотавіна
Гештальт терапия Гуманистическая психотерапия Клиент-центрированная психотерапия Арт-терапія
Работа с проблемами - Наталія-Вероніка Золотавіна
Почну трохи про себе. Я - психолог та арт-терапевт. Обожнюю проводити тренінги та маю клієнтів, з котрими йду "за руку", допомагаючи на шляху до кращого та більш наповненого життя. По собі знаю, як це важко, коли ти йдеш проти течії. Знаю та працюю з темою адаптації до нового середовища. Останні 6 років живу в Кувейті (Близький Схід) та це далеко не останній географічний пункт на карті мого життя. Працюю з темою самооцінки, віри в себе та знаходження внутрішніх сил та підтримки, коли опускаються руки. Допомагаю в пошуках та будуванні свого Я, як цілісної особистості, при розгубленості та відчутті застрягання, при надмірній чутливості до несправедливості, психосоматиці, при тривожності та складнощах в поясненні своїх почуттів. Доросле життя для мене - це коли ти губишся в безлічі можливостей, це коли ти завжди не встигаєш та це про СВОБОДУ. Свободу бути собою та приймати власні рішення. Я тут, бо я за доказову психологію. Я щиро впевнена, що всі ми, незалежно від статі та віку - одинакові всередині та маємо єдине базове прагнення бути щасливими та з високо піднятою головою долати труднощі. Я завжди відкрита книга для моїх клієнтів та слідую етичному кодексу, гарантуючи повну конфіденційність. Запрошую на консультації онлайн. Вартість 500грн. 7 цікавих фактів про мій бізнес (або про мене як спеціаліста) 1. 🤹‍♀️Моя робота багатогранна і консультації становлять меншу частину мого графіку 2. 📑Мій чоловік каже, що мати дружину-психолога це не бачити її зарплату, а лише нові сертифікати та слухати за вечерею про нову статтю якогось американського вченого 3. 🎃Якось я проводила батьківські збори в економічному ліцеї (перша робота) в костюмі відьми, бо це був вечір Гелловіну 4. 👨‍👩‍👧‍👦Зараз проходжу інтенсивне навчання на системно-сімейного арт-терапевта 5. 🎨На заняттях зі мною вам не знадобляться фарби, глина чи пластилін. Хоча інколи я проситиму підготувати аркуш паперу та кольорові олівці 6. 💻Вчора я робила презентацію до свого майстер-класу по тілесності до 3 ночі (відбудеться вже цієї п'ятниці на благодійній конференції по арт-терапії) 7. 🎓Мріяла поступити на психолога з 14 років і мій фах є більшою частиною моєї самоідентифікації (я не я без Фройда)
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Наталія-Вероніка Золотавіна
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив





Услуги психологов и психотерапевтов во Львове