Психолог в Украине


Алла Михайлівна Тимчак - Записаться к психологу


  • Цена: 400 грн.
  • Номер телефона:
  • Адрес: Тернополь
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Алла Михайлівна Тимчак

Образование - Алла Михайлівна Тимчак
2009-2011 післядипломна освіта - Тернопільський національний педагогічний університет ім.В.Гнатюка ; 2010-2011 річний курс за напрямом „Психодрама”(секція групового психоаналізу, Тернопіль) ; 2011-2012 курс підвищення кваліфікації ТУ„Медико-соціальні аспекти перинатальної психології”(Націольна медична академія післядипломної освіти ім.П.Л.Шупика); 2011-2015 міжнародний 4-річний проект з юнгіанської піскової терапії(кординатор Томас Мантель, Німеччина). 2018-2019 супервізійні семінари з юнгіанської піскової терапії ((навчаючий тренер ISST, професор Кшиштоф Рутковскі. Краків)
Опыт психологической практики - Алла Михайлівна Тимчак
1998-2009 робота консультантом у міжнародному благодійному фонді «Дар життя» :вагітні жінки з кризовою вагітністю;проекти "Школа материнства" та "Школа тата";профілактична робота з підлітками та молоддю -програма "Teen's Star". З 2009 до теперішнього часу психопрофілактична робота з сімейними парами "Школа мами і тата": підготовка до партнерських пологів,корекційно-відновлювальна робота з вагітними,гармонійний розвиток дитини раннього віку. З 2011 до теперішнього часу ТОКПЦ "Мати і дитина" - практичний психолог З 2011 до 2015 психолог-консультант у міжнародному благодійному фонді "Світ дітей"(індивідуальна, лекційна та тренінгова робота з підлітками та їх батьками).
Используемые подходы и техники - Алла Михайлівна Тимчак
Гештальт терапия Гуманистическая психотерапия Транзактный анализ Экзистенциальная психотерапия Психодрама Юнгіанська пісочна терапія Sandplay(метод Дори Калфф)
Работа с проблемами - Алла Михайлівна Тимчак
Допомога в розумінні себе та своєї життєвої ситуації; робота з психотравмою крос-культурна психотерапія страхи вагітних втрата дитини депресія вагітних та післяпологова депресія терапія психогенного безпліддя та ін. Групи:"Гармонійні партнерські пологи", "Психологічна підтримка сім’ї в період планування, очікування, народження і раннього розвитку дитини” Програма,, Курс,, виживання" для батьків підлітків". Майстер-клас для психологів ,, Знайомство з методом піскової терапії Дори Калфф Sandplay".Програма підвищення кваліфікації для перинатальних психологів Ведуча психотерапевтичної групи , ,Sandplay для дорослих"
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Алла Михайлівна Тимчак
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив





Услуги психологов и психотерапевтов в Запорожье