Психолог в Украине


Влада Василівна Ільчук - Записаться к психологу


  • Цена: 350 грн.
  • Номер телефона: (097)450-19-79
  • Адрес: Черновцы
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Влада Василівна Ільчук

Образование - Влада Василівна Ільчук
Чернівецький Національний Університет ім. Ю. Федьковича за спеціальністю "Практична психологія", спеціалізація реабілітація, ступінь бакалавра. МГІ (Московський Гештальт Інститут) - І рівень. Керівники програми: Ірина Толочко, Ігор Огданський. "8-ми крокова програма психологічної допомоги дорослим, підліткам та дітям, які втратили близьких». Учасниця відкритих клінічних розборів.
Опыт психологической практики - Влада Василівна Ільчук
Працюю, відповідно до запиту, в психологічному консультуванні, короткофокусній чи довготривалій терапії з дорослими та підлітками. Очно та онлайн.
Используемые подходы и техники - Влада Василівна Ільчук
Гештальт терапия Когнитивная психотерапия Арт-терапія Проективні техніки
Работа с проблемами - Влада Василівна Ільчук
Працюю зі складнощами, які стосуються: -самооцінки; -емоційної саморегуляції; -пошуку ресурсних станів; -вибудовування особистих кордонів; -не простих, але важливих почуттів-злості, вини, сорому; -страхів; -міжособистісних стосунків. Не поділяю почуття на «хороші» та «погані», я за легалізацію усього спектру різних, важливих, актуальних почуттів у безпечному, екологічному просторі. Я працюю у гештальт-підході, який своїм завданням ставить відновлення нормального контакту людини з собою та набуття нею життєвої енергії. В гештальті немає завдання думати, є завдання усвідомлювати і відчувати, творчо пристосовуватися до світу, задовольняючи свої внутрішні потреби соціально адекватними способами. Також у роботі використовую надбання когнітивно-поведінкової та арт-терапії.
Другие психологи из Черновцы
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Влада Василівна Ільчук
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив




Услуги психологов и психотерапевтов в Одессе











Услуги психологов и психотерапевтов в Черновцах