Психолог в Украине


Оксана Медвідь - Записаться к психологу


  • Цена: 500 грн.
  • Номер телефона: (096)520-52-87
  • Адрес: Львов
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Оксана Медвідь

Образование - Оксана Медвідь
- Львівський національний університет ім. І.Франка - спеціальність "Психологія" (2008-2013 рр.). - Українська спілка психотерапевтів - психотерапевт, напрямок "Груповий Психоаналіз" (2012-2016рр.). - Тренінг "Використання піскової терапії в роботі практичного психолога та соціального педагога" (2010р.). - Проект "Робота з сексуальністю в Гештальт-терапії" (2016р.). - Проект "Психотерапевтичні ресурси батьківсько-дитячих стосунків" (2016р.). - Проект "Робота з психосоматикою в Гештальт-терапії" (2017р.).
Опыт психологической практики - Оксана Медвідь
Досвід психологічної практики з 2014 року. Психологічне консультування та психотерапевтичне консультування у напрямку "психоаналіз".
Используемые подходы и техники - Оксана Медвідь
Аналитическая психотерапия Психоанализ
Работа с проблемами - Оксана Медвідь
Працює у психоаналітичному напрямку. Як і дядечко Фройд, я психоаналітик. Моїми клієнтами є дорослі та підлітки від 16 років. На моїх сеансах Ви не будете малювати чи ліпити, не будете виконувати домашнє завдання. Інструментами будуть слова та стосунки. Запити, з якими працюю: - особистісні питання (проблеми з самооцінкою, мотивацією, адаптацією, усвідомлення цінностей, визначення цілей); - психосоматика; - міжособистісні стосунки, стосунки у сім’ї та у парі; - тривожні стани, фобії та страхи; - кризові ситуації та різноманітні втрати; - депресія, апатія, сексуальні проблеми; - консультування батьків щодо виховання дітей; - консультування пар.
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Оксана Медвідь
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив





Услуги психологов и психотерапевтов во Львове