Психолог в Украине


Юлія Порохняк - Записаться к психологу


  • Цена: 500 грн.
  • Номер телефона: (050) 208-62-57
  • Адрес: Тернополь
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Юлія Порохняк

Образование - Юлія Порохняк
2012-2014 Тернопільський державний педагогічний університет.Практична психологія. 2013-2014 Міжнародна асоціація інтегративної трт та інтегрального танцю. Інститут психотерапії Базовий рівень. Психомоторна терапія. 2014-2015 Український інститут крос-культурної позитивної психотерапії. Психолог-консультант в методі позитивної психотерапії. 2015-2016 Освітній проект ЕЕАТА по Арт-терапії, Східноєвропейська асоціація арт-терапії. 2016-2017 Освітній проект "Гештальт терапія в роботі з сім"єю", 2017-2018- "Казкотерапія" 2017-2020 Навчальний курс з танцювально-рухової психотерапії для професіоналів. Член Української Асоціації Танцювально-Рухової Терапії. Член УСП 2019-2022 Львівський психоаналітичний інститут ментального здоров'я "Психоаналітик" 2020-2025 Трускавецький психотерапевтичний проект за напрямком "Груповий психоаналіз"
Опыт психологической практики - Юлія Порохняк
Індивідуальна очна психотерапія, онлайн-консультування групова психотерапія в психоаналітичному та психодинамічному напрямках Досвід роботи з 2014 року.
Используемые подходы и техники - Юлія Порохняк
Психоанализ Экзистенциальная психотерапия Психодинамічна терапія, символдрама
Работа с проблемами - Юлія Порохняк
Неврози, тривожні розлади та панічні атаки, фобії, депресії. Вікові та стосункові кризи. Проблеми у стосунках з людьми та собою. Емоційна залежність. Становлення впевненої в собі зрілої особистості. Відкриття внутрішнього потенціалу людини. Сепарація - відокремлення від значимих близьких людей. - проблема опори та кордонів - внутрішні конфлікти - незакінчені ситуації - робота з агресією - інтеграція своєї агресивності в образ себе та свою сексуальність -дослідження своєї сексуальності -травматичний досвід (психологічне та сексуальне насилля ) -незавершені стосунки -стосунки з собою та соціумом - психосоматика - екзистенційні питання
Другие психологи из Тернополь
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Юлія Порохняк
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив





Услуги психологов и психотерапевтов в Запорожье