Психолог в Украине


Владислав Богданович Федак - Записаться к психологу


  • Цена: 500 грн.
  • Номер телефона: (063)305-11-32
  • Адрес: Львов
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Владислав Богданович Федак

Образование - Владислав Богданович Федак
Закінчив у 2020р. Національний університет "Львівська Політехніка " за спеціальністю "Психологія" Додаткова освіта: 2019р. сертифікований практик нейро-лінгвістичного програмування у professional learning center L'n'D group; У 2020 році закінчив онлайн-навчання "Cognitive Behavioral Therapy" у The Specialist Academy. З 2019 р. участь у теоретико-практичних семінарах, тренінгах по роботі з психотравмою, тривожностю, стресом, особистісної трансформації та розвитку. Продовжую своє навчання у напрямку позитивної психології.
Опыт психологической практики - Владислав Богданович Федак
- з 2019р. ведення власної практики в межах індивідуальних психологічних консультацій (можливий Скайп, Месенджер, вайбер); - 2019 р. проведення психологічних консультацій у притулку для підлітків; - 2020р. Практика у ГО "Жіночі Перспективи" робота з постраждалими від домашнього насилля; - з 2021р веду психологічний блог, де піднімаю цікаві теми, які стосуються кожного і безпосередньо впливають на рівень нашого well-being.
Используемые подходы и техники - Владислав Богданович Федак
Когнитивная психотерапия Нейролингвистическое программирование Поведенческая психотерапия
Работа с проблемами - Владислав Богданович Федак
- Невпевненість у собі, низька самооцінка; - Дискомфорт при спілкуванні з людьми, соціальна тривога; - Проблеми з контролем емоцій, почуття вини, сором, образа; - Тривога, депресивні стани, емоційне вигорання; - Болісне розставання з партнером, зрада, аб'юз; - Конфлікти міжособистісні( з партнером, батьками, в колективі) та внутрішні; - Негативні установки, обмежуючі переконання; - Складно зробити вибір, прийняти важливе рішення, знайти потрібні ресурси; -Трансформація внутрішніх бар'єрів; робота з страхами.
Другие психологи из Львов
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Владислав Богданович Федак
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив





Услуги психологов и психотерапевтов во Львове